Waarom GJ Salaris

 

Er zijn heel wat kantoren in Nederland die salarisadministratie verzorgen voor bedrijven. Salarisadministratie is een verplichting en de afdracht van alle kosten moet secuur, sectormatig en volgens de regels gebeuren. Waarom je voor een kantoor kiest heeft niet te maken met de dienst die geleverd wordt vinden wij. De dienst is hetzelfde, de loonstrook aanmaken van de medewerker, de loonheffing (met daarbij alle werkgeverspremies) doorsturen naar de belastingdienst en al deze posten doorgeven aan u, de werkgever.

Wat is dan het onderscheid wat wij kunnen bieden tegenover de rest?

De meest belangrijke factor vinden wij persoonlijkheid. Wij staan voor u klaar bij elke vraag en proberen deze ook zo snel mogelijk te beantwoorden met de kennis die wij in huis hebben. Simpel gezegd is GJ Salaris een onderdeel van een groter geheel, genaamd GJ Personeelsdiensten. Wij kennen veel sectoren, pensioenfondsen, cao’s etc.. Van origine is GJ Personeelsdiensten een uitzendbureau maar sinds een aantal jaar staan wij meer op de kaart als de Partner in HR, waarbij vrijwel alles ondergebracht kan worden. Van GJ Salaris tot aan GJ Verzuim, tot het volledig uit handen nemen van de recruitment en de salarisverwerking.

Wat ook een goede factor is waarop ingezet wordt is dat wij een goede sparringspartner zijn omtrent adviezen over HR. Het is niet het namaken van een loonstrook zodat hetzelfde overblijft, maar eerder de wet navolgen en hierin het juiste advies te geven. Uiteindelijk maakt u zelf natuurlijk de keuze, het is immers uw bedrijf. Ook hebben wij optionele diensten zodat u altijd ontzorgt kan worden in elke situatie.

Onze core-business is om bedrijven te ontzorgen zodat de core-business van onze klanten kan blijven doorgaan, namelijk: Ondernemen.

Samengevat waarom GJ Salaris: “Een adviserende salarisadministrateur met kennis van cao’s, sectoren en kansen binnen de arbeidsmarkt die altijd voor u klaar staat.”