Waarom GJ Salaris

 

Er zijn heel wat kantoren in Nederland die salarisadministratie verzorgen voor bedrijven. Salarisadministratie is een verplichting wanneer je medewerkers in dienst wilt nemen en de afdracht van alle kosten moet secuur, sectormatig en volgens de regels gebeuren. Waarom je voor een kantoor kiest heeft niet te maken met de dienst die geleverd wordt vinden wij. De dienst is hetzelfde, de loonstrook aanmaken van de medewerker, de loonheffing (met daarbij alle werkgeverspremies) doorsturen naar de belastingdienst en al deze posten doorgeven aan u, de werkgever.

Wat is dan het onderscheid wat wij kunnen bieden tegenover de rest?

De toegevoegde waarde van GJ zit in de digitalisering van gegevens. Het automatiseren en optimaliseren van processen binnen de huidige HR Workflows. We gaan graag in gesprek om knelpunten te achterhalen en daar een passend advies op te geven. We denken mee met jou en jouw bedrijfsvoering. Daarnaast kun je rekenen op een vlotte en accurate beantwoording van vragen. Intern hebben wij HR medewerkers op ieder niveau, van junior tot aan senior.

Van origine komt GJ Salaris uit de GJ Groep. Binnen deze groep vallen veel andere diensten om een HR bedrijfsvoering compleet te maken. Te noemen:

  • Verzuimbeheer
  • Werving & Selectie
  • Payroll
  • Uitzenden
  • HR Advies

GJ Salaris kijkt altijd een stap verder en probeert te adviseren nog voor het voorgeval plaats vind. Dit zorgt ervoor dat wij de spin in het web kunnen zijn op het moment er een escalatie zich voordoet. We verdiepen ons in de onderneming en denken met je mee.

Onze core-business is om bedrijven te ontzorgen zodat de core-business van onze klanten kan blijven doorgaan: Ondernemen.

Samengevat waarom GJ Salaris: “Een adviserende salarisadministrateur met kennis van cao’s, sectoren, kansen binnen de arbeidsmarkt en automatisering die altijd voor u klaar staat.”