Heeft u wensen? Geen probleem!

Salarispakketten

Bij GJ Salaris kennen wij 3 salarispakketten, allemaal anders in uitvoering en op maat te maken waar nodig. Hieronder een uitleg van de pakketten.

Uitbesteden

Uitbesteden van salarisadministratie kan zinvol zijn wanneer je een kleine onderneming hebt of geen salarisadministrateurs in dienst wilt hebben. Je bent volgens de wet verplicht alle details mee te nemen en een juiste salarisadministratie te voeren.

Wel zelf medewerkers in dienst willen hebben maar de rompslomp van salarisadministratie niet ervaren? Dan is uitbesteden de juiste optie.

 • €8,95 per loonstrook
 • Multifunctionele HR-tool
 • 24/7 inzicht door MSS (Manager Self Service) login

Teamwork

Zelf de salarisadministratie willen voeren maar toch wel veel tijd kwijt met de uitvoering ervan? Dan is teamwork de juiste keuze. De uren voer je zelf in, de veranderingen kunnen zelf worden gedaan (bijvoorbeeld NAW gegevens of salarisgegevens) en de run wordt doorgezet via een button in het portaal. Wij kijken alles na op fouten/correcties of kunnen de veranderingen en uren uit handen nemen wanneer nodig. Dat is pas teamwork.

 • €4,95 per loonstrook
 • Multifunctionele HR- en Salarisadministratietool
 • 24/7 inzicht door MSS (Manager Self Service) login
 • Ondersteuning á €67,50 per uur

Do-it-yourself

Zelf de salarisadministratie in handen willen hebben en gebruik willen maken van een goede, secure en juiste salarisadministratietool zonder back-up? Dan is Do-it-yourself de juiste keuze. We laten niemand zomaar in het diepe vallen en geven bij opstart zeker ondersteuning.

 • €2,95 per loonstrook
 • Multifunctionele HR- en Salarisadministratietool
 • Alles op juiste wijze ingesteld
 • Training op locatie
 • U heeft de regie

Mogelijkheden HR-tool

HR-dashboard & -rapportages

een breed aanbod van verschillende HR-rapportages & - dashboards. Genereer met een druk op de knop overzichten over absentie-uren, verzuimpercentages, fte's en afdelingen.

Verlof- & verzuimregistratie

toegang tot de verlof- en verzuimmodule zodat zelf eenvoudig verlof aanvragen afgehandeld kunnen worden en het verzuim kan worden bijgehouden.

HR Workflows

Elk bedrijf heeft zijn HR-processen net ietsje anders ingericht. Door gebruik te maken van onze flexibele HR-workflows kun je deze processen eenvoudig verwerken, taken toewijzen aan desbetreffende gebruikers en volg je de resultaten op de voet.

Contract genereren

Met de Word add-on creëer je met één druk op de knop documenten. Het aanmaken van een contract of loonbelastingverklaring is nog nooit zo eenvoudig geweest, door standaard velden te laten invullen is het alleen nog een druk op de knop.

HR Signalen

Er worden automatisch meldingen naar iedereen in de keten verstuurd, van CEO tot HR en uiteindelijk ook de mensen op de werkvloer. Zo vergeet niemand ooit meer een contractverlenging, mijlpaal of HR-taak. Cao-signalen zijn hierin ook een mogelijkheid.

Digitaal Dossier

Een compleet overzicht van alle werknemers. Alle cases, documenten en beoordelingen in één oogopslag bij elkaar. Door het simpele dashboard is het een fluitje van een cent.

MSS en ESS

Zowel managers als medewerkers kunnen inloggen. Medewerkers kunnen loonstroken 24/7 inzien, het contract of eigen gegevens wijzigen bij verhuizing of bankrekeningnummer wijziging. Uiteraard dient de manager dit te accorderen.  

Standaard Integraties

Het pakket is momenteel al geïntegreerd met meer dan 100 andere applicaties. Van boekhouding software tot tijdregistratie- en planning software en van 360 graden feedback tools tot pensioen leveranciers.

Interesse?

Heeft de werkwijze en pakketten van GJ Salaris uw interesse gewekt en denkt u erover na om over te stappen of te beginnen met GJ Salaris? Laat uw gegevens hier achter en wij sturen u een volledige offerte.

Tussentijds willen wijzigen van pakket? Natuurlijk kan dat. Of het nou van Do-it-yourself naar Uitbesteden is of andersom, bij GJ Salaris is alles mogelijk.