GJ Salaris kan uw partner zijn in HR

Werkwijze

Allereerst zal er een oriënterend gesprek plaatsvinden waar wij een aantal vragen zullen stellen om uw cruciale punten naar voren te halen (dit noemen wij een HR Scan). Vanuit hier zullen wij een offerte naar u toe sturen op basis van de tarieven zoals geldend op de website.

Het moment dat u besluit klant te worden van GJ Salaris zullen wij uw administratie aanmaken binnen de multifunctionele HR- en Salarisadministratietool. U krijgt een inlog, daarna kunt u zelf de keuze maken om uw medewerkers toe te voegen of dat wij dit voor u doen.

Nadat alles ingesteld is, zullen wij een handleiding sturen over de HR software. Op basis van uw afname qua pakket kan het zijn dat u alleen een HR handleiding krijgt, i.p.v. een HR- en Salarisadministratie handleiding.

Wat wij nodig hebben om goed van start te gaan zal t.z.t. worden opgevraagd.

Verwachting

Wat kunt u van ons verwachten? Niet alleen een zeer goed werkend HR- en Salarisadministratiepakket waarbij workflows ingericht kunnen worden, ook geven wij advies wanneer dit gewenst is. Doordat GJ Salaris onderdeel is van GJ Personeelsdiensteen hebben wij korte lijnen met verschillende cao’s, branchegerelateerde personeelszaken en meer.

Wij houden als bedrijf van een persoonlijke en open aanpak. Wij komen daarom ook graag langs om de diensten te bespreken en eventuele offertes mee te geven met meer informatie (mocht het binnen de regio zijn). Wilt u bij GJ Personeelsdiensten langskomen om de mogelijkheden te bespreken dan kan dit natuurlijk ook. We zijn 5 dagen in de week geopend van 9 tot 5. Wilt u nú weten wat GJ Salaris voor u kan betekenen klik dan op onderstaande link om een persoonlijke offerte te ontvangen.

Tarieven