GJ Salaris kan uw partner zijn in HR

Werkwijze

Allereerst zal er een oriënterend gesprek plaatsvinden waar wij een aantal vragen zullen stellen om uw cruciale punten naar voren te halen (dit noemen wij een HR Scan). De offerte plus daadwerkelijke kosten kunt u zien en krijgen onder tarieven

Het moment dat u besluit klant te worden van GJ Salaris zullen wij uw administratie aanmaken binnen de multifunctionele HR- en Salarisadministratietool. U krijgt een inlog, daarna kunt u zelf de keuze maken om uw medewerkers toe te voegen of dat wij dit voor u doen.

Nadat alles ingesteld is, zullen wij via een Teams meeting alles laten zien wat nodig is om het systeem in de basis te kennen. Daarnaast geven wij handleidingen op aanvraag. Dit betekent dat er filmpjes worden gemaakt met uitleg over specifieke vragen, dit aan de hand van uw eigen administratie.

Wat wij nodig hebben om de administratie aan te maken zal gevraagd worden aan het begin, tezamen met het contract en de verwerkersovereenkomst.

Verwachting

Wat kunt u van ons verwachten? Niet alleen een zeer goed werkend HR- en Salarisadministratiepakket waarbij Workflows ingericht kunnen worden, ook geven wij advies wanneer dit gewenst is. Doordat GJ Salaris onderdeel is van GJ Personeelsdiensten hebben wij korte lijnen met verschillende cao’s, branche-gerelateerde personeelszaken en meer.

Wij houden als bedrijf van een persoonlijke en open aanpak. Wij komen daarom ook graag langs om de diensten te bespreken en eventuele offertes mee te geven met meer informatie (mocht het binnen de regio zijn). Wilt u bij GJ langskomen om de mogelijkheden te bespreken dan kan dit natuurlijk ook. We zijn 5 dagen in de week geopend van 9 tot 5. Wilt u nú weten wat GJ Salaris voor u kan betekenen klik dan op onderstaande link om een persoonlijke offerte te ontvangen.

Tarieven