GJ Salaris is onderdeel van GJ Dé HR-Partner
www.gjpd.nl

Ondersteuning op een kwalitatief niveau

GJ Salaris is de partner op het gebied van salarisadministratie. Hierbij staan korte lijnen, persoonlijke aandacht en de meest uitgebreide software hoog in het vaandel. Wij helpen bedrijven met het opstellen van een solide salarisadministratie en nemen het uit handen wanneer nodig. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk in te zetten op digitalisering en automatisering. 

Als ondernemer wil je er zo min mogelijk mee bezig zijn, administratieve taken. Goedkoop, kwalitatief en altijd voor u klaar staan zijn de kernwaarden van GJ Salaris.

Hoe helpen we ondernemers met salarisadministratie

Wij zijn er voor slimme ondernemers zoals jij. Ondernemers die ‘de rompslomp’ van een salarisadministratie graag uit handen willen geven, of hulp inschakelen bij de uitvoering ervan. Wij verbinden je met HR adviseurs die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste wet- en regelgeving en CAO’s binnen je branche. Dit zijn slimme professionals die tegen scherpe tarieven je salarisadministratie veilig en efficiënt uitvoeren, waarbij wij de volledige zorg in handen nemen. Zo houd jij méér tijd over voor waar je goed in bent: ondernemen.

Om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken, bieden wij salarispakketten. Je kan deze pakketten op ieder moment uitbreiden op basis van jouw wensen en bedrijfsvoering.

Voordelen op een rijtje

Het salarispakket is het meest belangrijke. Werkt het optimaal? Is er een mogelijkheid tot inrichting van wensen? Zijn mijn andere programma's te koppelen? Hieronder vind je een aantal voordelen van onze software op een rijtje.

  • Je houdt zelf de regie in handen
  • HR Advies tegen een voordelig tarief
  • 24/7 toegang via de beveiligde website
  • Volledige AVG-Proof inrichting
  • Multifunctionele HR- en Salarisadministratie Tool
  • ESS (Employee Self Service) en MSS (Manager Self Service) inlog
  • Koppeling met vrijwel ieder systeem mogelijk (tijdsregistratie, boekhoudpakket of verzuimpakket)

GJ Salaris is onderdeel van GJ Dé HR-Partner. Met ruim 20 jaar ervaring is GJ inmiddels niet meer weg te denken uit de zakelijke dienstverlening. Onze specialistische kennis van de diverse branches en arbeidsmarktvoorwaarden, service én persoonlijke werkwijze hebben ons gebracht tot waar we nu staan: een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in payroll, uitzenden, werving & selectie, HR-oplossingen, verzuimbeheer en salarisadministratie. Voor informatie over de gehele organisatie kunt u een kijkje nemen op www.gjpd.nl.