Jij de vragen, wij de antwoorden.
Wie is GJ Salaris?

GJ Salaris is een onderdeel van GJ Personeelsdiensten. GJ is gestart met de salarisadministratie van derden in 2011 en is uitgegroeid tot een partner waar je op kunt vertrouwen. 

Omdat GJ een HR Adviesbureau is met diensten zoals Payroll, Uitzenden, Verzuimbeheer, Werving & Selectie en HR Advies kunnen wij op meer dan alleen Salarisadministratie ondersteunen. Dit maakt ons de spin in het web bij elk hoofdpijndossier.

Met welk pakket werken jullie?

Het pakket waarmee wij onze diensten uitvoeren is NMBRS®. In het verleden hebben wij veel pakketten gebruikt en weggedaan omdat zij allemaal net niet deden wat wij voor ogen hadden. In de tegenwoordige tijd is een partner belangrijker dan ooit. Om een goede salarisadministratie te draaien dien je in het hart van de onderneming te zitten. 

Door de werking van NMBRS ervaren wij (en misschien uzelf als nieuwe klant) een zee aan mogelijkheden. 

https://www.nmbrs.nl/ 

Waarom de drie pakketten? Mag ik hiervan afwijken?

Al hadden we honderd pakketten gehad dan had iedereen waarschijnlijk gelijk weg geklikt. Logisch wij zouden hetzelfde doen. In de basis bestaan er drie soorten vormen:

  1. Je wilt je niet bezig houden met salarisadministratie (uitbesteden)
  2. Je wilt zelf wel wat controle maar zoekt wel een professional die alles controleert (teamwork)
  3. Je wilt een pakket wat goed werkt. Je hebt zelf mensen in dienst die dit makkelijk kunnen. Back-up wanneer nodig is toch wel fijn. (Do-it-yourself)

Afwijken omdat je heel erg veel wensen hebt of misschien een aantal? Natuurlijk kan dat. Ieder bedrijf is anders in onze ogen en ieder bedrijf wilt het op zijn eigen manier doen. Wij bespreken de wensen en richten (daar zo dichtbij in de buurt van) in. 

Wat zit er in welk pakket?

Elk pakket is anders, ook met de dienstverlening die daarbij hoort. Hieronder is uitgelicht welke gegevens wij verwerken of welke je zelf kunt doen. Naast de standaard 'salarisadministratie' hebben wij ook diensten die optioneel zijn.

Zo simpel mogelijk in een tabel uitgelegd: 

Omschrijving Uitbesteden Teamwork Do-it-yourself
Salarismutaties X    
Salariswijzigingen X    
Losse Mutaties (adreswijzigingen e.d.) X    
Loonrun controleren X X  
Loonaangifte aanmaken en verzenden X X  
Pensioenoverzicht aanmaken en verzenden X X  
Loonstroken versturen X X  
Loonjournaalposten aanmaken X X  
Grootboekrekeningschema aanmaken Optioneel á € 67,50 per uur
Werkkostenregeling inzichtelijk maken X X  
Maken van arbeidsovereenkomsten Optioneel á € 67,50 per uur
Maken van werkgeversverklaringen e.d. Optioneel á € 67,50 per uur
Verwerken van loonbeslagen e.d. Optioneel á € 67,50 per uur
CAO-Advies Optioneel á € 67,50 per uur
Salarisadvies Optioneel á € 67,50 per uur
Juridisch Advies Optioneel á € 87,50 per uur
HR-Workflows bedenken en aanmaken Optioneel á € 67,50 per uur
Verzuimbeheer van uw medewerkers https://www.gjpersoneelsdiensten.nl/werkgevers/verzuimbeheeruitbesteden 
Werving & Selectie voor nieuwe medewerkers https://www.gjpersoneelsdiensten.nl/werkgevers/wervingenselectie
Uitzenden van tijdelijke medewerkers https://www.gjpersoneelsdiensten.nl/werkgevers/uitzendenpersoneelCompleet en geautomatiseerd, wat bedoelen jullie daarmee?

Compleet en geautomatiseerd, een slogan die wij gebruiken met een achterliggende gedachte. Binnen GJ Salaris hebben wij de tools om te automatiseren. Zowel op systeem niveau binnen ons pakket NMBRS® maar ook in ideeën voor jouw eigen HR-omgeving. 

Wij automatiseren bijvoorbeeld in:

  1. On-boarding van nieuwe medewerkers
  2. Sollicitatieprocedures
  3. Uitdiensttreding van medewerkers
  4. Dossiervorming
  5. Urenregistratie of Looncomponentregistratie
  6. Verlofregistratie en verzuimregistratie

Voor meer mogelijkheden kun je altijd contact opnemen!

Wat maakt GJ Salaris uniek?

Salarisadministratie is voor ieder bedrijf hetzelfde waar je het ook laat uitvoeren. Het is een loonstrook die je aanmaakt, loonaangifte die je aanmaakt, verzend en eventueel een pensioenfonds die je overspoelt met gegevens. GJ Salaris is uniek in de manier van werken. Wij proberen binnen 30 minuten tot een uur tijd (en soms nog wel sneller) een antwoord voor je klaar te hebben. 

Hoe wij dit dan waarborgen? Simpel eigenlijk.. We hebben binnen GJ Personeelsdiensten intern alle kennis van personeelszaken, HR, Salarisadministratie tot Juridische kennis. Als het wat langer duurt door de complexiteit laten we dit natuurlijk binnen die 30 minuten tot een uur weten.

Wat nog meer?

GJ Personeelsdiensten kan ondersteunen in gevallen van nood. Stel voor uw medewerker wordt ziek, wat dan? Wij hebben hier bijvoorbeeld de diensten: Verzuimbeheer en Uitzenden voor. Wij zorgen voor een uitzendkracht die, zoals het genoemd wordt, piek en ziek opvangt. Het maakt ons niet uit welke branche, we zoeken de beste kandidaat.

Onze medewerkers van GJ Verzuim kunnen de ziekmelding en het verdere verloop verder afhandelen. Meer informatie vind je door op de link te klikken. 

Door deze combinaties te maken zijn er tal van mogelijkheden zodat het bedrijfsproces door kan lopen. Wil je meer weten over ons ga dan naar https://www.gjpd.nl/werkgevers en zie wat wij kunnen betekenen voor je.

Is er een koppeling mogelijk met mijn boekhoudprogramma?

In de tegenwoordige technologische wereld is er vrijwel altijd een koppeling te maken om menselijke handelingen weg te halen. Via de appstore van NMBRS kun je zien of er een koppeling gemaakt kan worden tussen ons en jouw programma's. 

Niet alleen boekhoudprogramma's maar tal van HR-gerelateerde software kan gekoppeld worden. Staat jouw programma er niet bij? Vraag dan via jouw eigen leverancier of er een koppeling bestaat. Het kan namelijk zo zijn dat het maar één weg op werkt en dan zet NMBRS deze er niet bij.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.